(ВІДЕО) Замайоріли над кордоном прапори

НАЗАД
05 квiтня 2023 15:12

Сьогодні минає рік відтоді, як прикордонники підняли український прапор над підрозділами на звільнених територіях та вийшли на кордони України в межах Київщини і Чернігівщини.

24 лютого 2022 року ворог вторгся з території росії та білорусі та мав намір за три дні захопити Київ. Проте не сталося, як гадалося. Сили оборони України розвіяли міф «непереможної другої армії світу». Опір українців був на стільки шалений, що ворог вдався до втечі. Тікаючи окупанти залишали по собі страшні сліди перебування на нашій землі «руського міру» – мародерство, розруху, жахливий безлад та заміновану територію, а ще зруйновані та пошкоджені внаслідок артилерійських обстрілів і ракетно-авіаційних ударів цивільні будівлі, об’єкти соціальної сфери.

5 квітня 2022 року прикордонники, які є невід’ємною частиною Сил оборони, знищуючи ворога вийшли на кордони та підняли прапори вільної України в місцях постійної дислокації прикордонних підрозділів.

Україна встояла тоді й сьогодні захисники й захисниці продовжують нищити ворога на території, яка обов’язково буде звільнена від окупаційного ярма.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси